Ürün Ara

Evlilik Teklifinde Tektaş Tercihi

Evlilik Teklifinde Tektaş Tercihi

Evlenme teklifleri, her insan için özeldir. Birbirini seven çiftlerin hayatlarını birleştirmek için attıkları ilk adımlardan birisi olan evlenme teklifi, kişiye özel planlandığında unutulmayacak anılar olarak kalacaktır. Organizasyonun kalitesi, sevdiğiniz kişiyi sevindirecek ve onu ne kadar düşündüğünüzü gösterecektir. Evlenme teklifi edilirken gereken en önemli hediye, tektaş yüzüktür. Tektaşlar genellikle değerli madenlerin yüzük şekilde yapılması ve üzerine pırlanta kondurulmasıyla oluşturulur.

Tektaş yüzüklerde son yıllarda oldukça fazla seçenek çıkmaktadır. İnsanların seçerken zorlanacağı kadar seçenek sayısına ulaşmış olan tektaş yüzükler, her bütçeye göre fiyat değiştirmektedir. Küçük bir pırlanta için ayıracak bütçeye uygun yüzükler bulunurken, büyük ve gösterişli yüzükler için de özel üretimler mevcuttur. Eşinize, sevgilinize yüzük alırken ilk olarak onun dış görünüşünü, neleri sevip neleri sevmediğini düşünmeniz gerekmektedir. Yüzük alırken sevgilinizin parmak ölçüsü dışında neleri sevip sevmediğini bilmek de işinize yarayacaktır.

Kişiden Kişiye Tektaş Zevki

Sade giyime önem veren, abartmayı sevmeyen sevgilinize büyük taşlı gösterişli bir yüzük almanız onu sevindirecektir fakat çok da isteyerek yüzüğü parmağında taşımayacaktır. Bu gibi durumlarda daha sade olan, tek taşları tercih edebilirsiniz. Daha çok gösterişi seven ve parmaklarında parıltıları seven kadınlar için ise üretilen daha büyük modellerden tercih edebilirsiniz.

Farklı Pırlanta Kesimleri

Özellikle gelişen teknolojiler ile birlikte farklı kesim şekillerine de sahip olmaya başlamış tektaş, kadınların parmaklarını süslemeleri için üretilmektedir. Kare, damla, yuvarlak, baget kesimlere sahip olan tektaşlar da oldukça sık tercih edilen ürünlerin arasına son yıllarda rahatlıkla girmiş bulunmaktadır. Bir elmasın büyüklüğü karat ile ölçülmektedir fakat parlaklıklarının karatı ile doğrudan ilgisi yoktur. Farklı parlamalarının ve göz alıcı olmalarının en büyük sebeplerinden birisi kesimleridir. En doğru kesime sahip olan pırlantayı tercih ederseniz hem ışıl ışıl bir yüzük sizlerin olacak, hem de uzun yıllar boyu kullanabileceksiniz.

Yüzük Hammaddeleri

Farklı hammaddelerden üretilmeye başlayan yüzük ana gövdeleri de vardır. Özellikle beyaz altının sıklıkla kullanılmaya başlaması ile bu yüzüklerin satışında da ciddi bir artış gerçekleşmiştir. Sarı altının yerini yavaş yavaş beyaz altın alırken, insanların farklılıkları sevdiğini fark eden üreticiler, pembe altından yapılmış yüzükler de üretmeye başlamışlardır. Bu yüzüklerde değişen tek şey halkanın rengi ve materyalidir. Bu yüzden korkuya kapılmanıza gerek yoktur. Hangi rengin sevgilinize yakışacağını düşünüyorsanız o renkte yüzük halkası seçebilirsiniz ve daha sonrasında üzerindeki taşın kesimine ve karatına karar verebilirsiniz.

img

HIZLI ve ÜCRETSİZ TESLİMAT

Her türlü imkanı kullanıyor ve ürününüzün konumunuza göre 1 ile 5 iş günü içerisinde adresinize ulaşmasını sağlıyoruz.

img

ÜCRETSİZ İADE ve DEĞİŞİM SEÇENEĞİ

Yapılan alışveriş risksizdir. Memnuniyetinizi garanti altına almak için siparişlerinizi 14 gün içerisinde ücretsiz iade etme imkanı sunuyoruz.

img

GÜVENLİ ÖDEME

Siparişinizin güvenli olduğundan emin olmanız için her işlemde Güvenli Soket Katmanı (SSL) şifrelemesi kullanıyoruz.

img

GLOBAL GARANTİ İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ

Bozduman Kuyumculuk olarak ürünlerinizle uzun süre deneyim yaşayabilmeniz için dünya çapında garanti koşulları sunuyoruz.

Sepet Özeti

Tutar: 0,00₺
KDV %0: 0,00₺
Ödenecek Tutar: 0,00₺
Ödemeye Geç