Ürün Ara

Sevgiliye Alınabilecek En Şık Hediye Takılar

Sevgiliye Alınabilecek En Şık Hediye Takılar

Sevgiliye alınabilecek en şık hediye takılar içerisinde özellikle yüzük modelleri, gerdanlık modelleri ve küpe modelleri yer almaktadır.

Evlilik yıl dönümü, anneler günü, tanışma yıl dönümü, doğum günü gibi birçok farklı özel gün bulunmaktadır.Bu özel günlerde sevdiğiniz kişileri mutlu etmek adına hediye takı alabilirsiniz.

Özellikle hediye takı alırken en önemli ölçüt ekonomi olsa da hayatınızda yer alan ve değer verdiğiniz kişiler için hediye seçimi yaparken ekonomik olması yanı sıra kaliteli ve değerli olmasına da özen göstermeniz gerekmektedir.

Son zamanlarda popüler hale gelen pırlanta hediye takılar her kadının yüzünü güldürmektedir.

 

Pırlanta Gerdanlıklar

Pırlanta gerdanlıklar son yıllarda birçok kişinin en çok tercih ettiği takım modelleri içerisinde yer almaktadır. Özellikle şık tasarımları ve zarifi yükleriyle kullanan kişilere şıklık ve zarafet katmaktadırlar.

Son yılların en çok tercih edilen pırlanta gerdanlık modelleri ise pırlantalı zümrüt gerdanlık pırlantalı fantezi gerdanlık, pırlanta damla safir gerdanlık, pırlanta su yolu gerdanlık modelleridir.

 

Pırlanta Fantezi Setler

Düğün veya nişan için en çok tercih edilen pırlanta setleri pırlanta fantezi setler olmaktadır. Özellikle geline takı olarak damat tarafından takılan bu setler diğer pırlanta gerdanlık veya kolye modellerine göre daha şık ve gösterişli tasarımlara sahiptirler.

İçerisinde gerdanlık, yüzük, bileklik ve küpe seçenekleri bulunan bu setler üçlü, ikili veya dörtlü şekilde farklı farklı setler halinde satılmaktadır.

 

Elmas Ve Zümrütlü Küpeler

Elmas ve zümrüt küpeler özellikle özel davetlere katılacak olan bayanların en çok tercih ettiği küpe modelleri olmaktadır. Pırlanta ile birlikte kullanılan elmas ve zümrüt küpeye şık ve gösterişli bir hava katmaktadır.

Değişik tasarımlarda satışa sunulan bu küpe modelleri kadınların kulaklarında oldukça zarif bir görünüme sahip olmaktadır.

 

Özel Günler Bozduman Kuyumculuk İle Daha Özel

Hediye takı seçerken özel günler Bozduman Kuyumculukile daha özel olmaktadır. Bozduman Kuyumculuk tarafından satılmakta olan çeşitli pırlanta modelleri ve seçenekleri ile sevdiklerinizi özel günlerinde fazlasıyla mutlu edebilirsiniz.

Bozduman Kuyumculuk ile hayatınıza renk katan ve sizler için değerli olan kişilere hazırladığınızı ve onlara değer verdiğinizi göstererek mutlu etmeniz mümkündür.

img

HIZLI ve ÜCRETSİZ TESLİMAT

Her türlü imkanı kullanıyor ve ürününüzün konumunuza göre 1 ile 5 iş günü içerisinde adresinize ulaşmasını sağlıyoruz.

img

ÜCRETSİZ İADE ve DEĞİŞİM SEÇENEĞİ

Yapılan alışveriş risksizdir. Memnuniyetinizi garanti altına almak için siparişlerinizi 14 gün içerisinde ücretsiz iade etme imkanı sunuyoruz.

img

GÜVENLİ ÖDEME

Siparişinizin güvenli olduğundan emin olmanız için her işlemde Güvenli Soket Katmanı (SSL) şifrelemesi kullanıyoruz.

img

GLOBAL GARANTİ İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ

Bozduman Kuyumculuk olarak ürünlerinizle uzun süre deneyim yaşayabilmeniz için dünya çapında garanti koşulları sunuyoruz.

Sepet Özeti

Tutar: 0,00₺
KDV %0: 0,00₺
Ödenecek Tutar: 0,00₺
Ödemeye Geç